Team

Niet alleen de praktijk is up-to-date, ons team is dat ook. Alle dierenartsen en paraveterinairen hebben de beste opleidingen gevolgd. Via cursussen en webinars blijven we op de hoogte van de laatste inzichten. Met veel liefde zetten we die kennis in om uw huisdier te helpen. Maak kennis met ons team!

De Dierenartsen

Irit Hillel

“Bij ons thuis in Tel Aviv was het al een beestenbende. We hadden een hond, straatkatten, duiven, kuikens en zelfs landschildpadden. Na een studie biologie in de Verenigde Staten kwam ik naar Nederland om diergeneeskunde te studeren. In 1992 richtte ik deze kliniek op, en ik specialiseerde mij in kattengeneeskunde. Ik houd van de diversiteit in mijn werk. Eigenlijk ben je huisarts, chirurg, dermatoloog, oncoloog, tandarts en anesthesioloog in één. Maar het allerleukst vind ik het intensieve contact met de dieren en hun baasjes.”

dierenarts frederique mijdrecht

Frederique Schulte Fischedick

“Voor mij is het pas écht gezellig thuiskomen als je bij binnenkomst uitgebreid wordt begroet door je huisdier. Dieren zijn niet weg te denken uit mijn leven. Diergeneeskunde was voor mij dus een volstrekt logische studiekeuze. In 2016 studeerde ik af als gezelschapsdierenarts, en kort daarna kwam ik bij het team van Dierenkliniek De Ronde Venen. Chirurgie en tandheelkunde bij honden en katten hebben mijn speciale interesse.”

Paraveterinairen

Andrea

“Door mijn liefde voor dieren kwam ik bij de opleiding tot paraveterinair terecht. In 2010 haalde ik mijn diploma, waarna ik eerst ervaring opdeed bij twee andere klinieken. In 2018 kwam ik het hechte team van De Ronde Venen versterken. Het gedrag van katten heeft mijn bijzondere interesse. In Amsterdam woon ik samen met twee katten, een hond en een cavia.”

Lisa

“Het ene moment help ik cliënten bij de balie, het andere moment sta ik in de operatiekamer. Die veelzijdigheid is me op het lijf geschreven. Ook bied ik graag ondersteuning op de achtergrond. Konijnen en andere knaagdieren hebben mijn speciale aandacht. Ik trim ook konijnen aan huis en sta open voor al uw vragen over vacht, verzorging en spelen.”

Sharon

Ik heb in 2007 mijn diploma behaald voor Paraveterinair en toen besloten om door te studeren. Na de opleiding Diermanagement, heb ik gewerkt als medewerker vogeldemonstratie en als kattenverzorger. Ik was op dat moment nog erg zoekende en educatie trok mij. Ik besloot om de opleiding tot docent te volgen en heb daarna 8 jaar gewerkt als docent dierverzorging. Sinds augustus 2022 ben ik gestart bij een andere school als docent paraveterinair. Ik miste het werken met dieren al een paar jaar en zo kwam ik terecht bij Dierenkliniek de Ronde Venen. Ik vind het medische aspect erg leuk aan dit beroep en leer elke dag weer iets nieuws. Het mooie is dat alles wat ik in de dierenkliniek doe en meemaak, kan inzetten in mijn lessen op school en andersom. Ik ben wat dat betreft echt een duizendpoot en geniet van de afwisseling die dit werk biedt.

Wendy

Het werk als paraveterinair doe ik al vele jaren met passie en plezier. Ik ben in 2001 bij deze praktijk begonnen, maar na 15 jaar ben ik toch gaan werken in een praktijk wat dichter bij mijn huis in Alphen aan den Rijn. Daar woon ik met mijn dochter, hond Yuna (een kruising van meerdere rassen) en mijn ragdoll Beer. Na 7 jaar weg te zijn geweest, kreeg ik de mogelijkheid om hier weer terug te keren en deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, omdat ik het stiekem altijd wel een beetje heb gemist. Hoewel ik echt alle dieren erg leuk vind, is mijn grootste passie toch wel kattengedrag. Ik vind het superleuk om in de spreekkamer mee te helpen en advies te geven achter de balie.