Selecteer een pagina

Team

Niet alleen de praktijk is up-to-date, ons team is dat ook. Alle dierenartsen en paraveterinairen hebben de beste opleidingen gevolgd. Via cursussen en webinars blijven we op de hoogte van de laatste inzichten. Met veel liefde zetten we die kennis in om uw huisdier te helpen. Maak kennis met ons team!

De Dierenartsen

dierenarts frederique mijdrecht

Frederique Snoek – Schulte Fischedick

Voor mij is het pas écht gezellig thuiskomen als je bij binnenkomst uitgebreid wordt begroet door je huisdier. Dieren zijn niet weg te denken uit mijn leven. Diergeneeskunde was voor mij dus een volstrekt logische studiekeuze. In 2016 studeerde ik af als gezelschapsdierenarts, en kort daarna kwam ik bij het team van Dierenkliniek De Ronde Venen. In 2022 heb ik de kliniek overgenomen van Irit Hillel en sinds augustus 2023 zijn wij te vinden in onze nieuwe kliniek aan de Rondweg 1 in Mijdrecht. Tandheelkunde en chirurgie vind ik de leukste disciplines van mijn vak.

dierenarts frederique mijdrecht

Marjolein Koks

Als klein meisje riep ik altijd al volmondig dat ik later dierenarts wilde worden. In 2014 werd mijn droom werkelijkheid en mocht ik van start gaan in dit prachtige vak. Sindsdien ga ik elke dag met plezier naar mijn werk! Ik hou van elk dier dat in de praktijk langskomt, maar heb een extra groot zwak voor de konijnen en de knagers.Thuis word ik vergezeld door een kat, konijnen, wandelende takken en flappentakken.

Irit Hillel

“Bij ons thuis in Tel Aviv was het al een beestenbende. We hadden een hond, straatkatten, duiven, kuikens en zelfs landschildpadden. Na een studie biologie in de Verenigde Staten kwam ik naar Nederland om diergeneeskunde te studeren. In 1992 richtte ik deze kliniek op, en ik specialiseerde mij in kattengeneeskunde. Ik houd van de diversiteit in mijn werk. Eigenlijk ben je huisarts, chirurg, dermatoloog, oncoloog, tandarts en anesthesioloog in één. Maar het allerleukst vind ik het intensieve contact met de dieren en hun baasjes.”

Celine Baaren

Na enkele jaren alleen als gezelschapsdierenarts te hebben gewerkt, miste ik verdieping in het werk en in mijn kennis. Vanaf 2019 ben ik me steeds meer gaan focussen op het onder de knie krijgen van echografisch onderzoek bij honden en katten. Echografie is een mooi en niet-invasief middel om snel meer informatie te vergaren en zo beter tot een diagnose te komen bij uw hond of kat. Op dit moment werk ik 2 dagen in de week als gezelschapsdierenarts bij een praktijk in het midden van het land en werk ik 2 à 3 dagen voor mijn eigen mobiele echoservice en maak ik echo’s bij verschillende praktijken, waaronder bij Dierenkliniek de Ronde Venen. Dit is voor mij de ideale combinatie om het werk uitdagend en interessant te houden. Wie weet tot ziens!

Paraveterinairen

Andrea

“Door mijn liefde voor dieren kwam ik bij de opleiding tot paraveterinair terecht. In 2010 haalde ik mijn diploma, waarna ik eerst ervaring opdeed bij twee andere klinieken. In 2018 kwam ik het hechte team van De Ronde Venen versterken. Het gedrag van katten heeft mijn bijzondere interesse. In Amsterdam woon ik samen met twee katten, een hond en een cavia.”

Lisa

“Het ene moment help ik cliënten bij de balie, het andere moment sta ik in de operatiekamer. Die veelzijdigheid is me op het lijf geschreven. Ook bied ik graag ondersteuning op de achtergrond. Konijnen en andere knaagdieren hebben mijn speciale aandacht. Ik trim ook konijnen aan huis en sta open voor al uw vragen over vacht, verzorging en spelen.”

Sharon

Ik heb in 2007 mijn diploma behaald voor Paraveterinair en toen besloten om door te studeren. Na de opleiding Diermanagement, heb ik gewerkt als medewerker vogeldemonstratie en als kattenverzorger in een asiel. Ik was op dat moment nog erg zoekende en educatie trok mij. Ik besloot om de opleiding tot docent te volgen en heb daarna bijna 10 jaar gewerkt als docent dierverzorging en paraveterinair. Ik miste het werken met dieren al een paar jaar en zo kwam ik in november 2022 terecht bij Dierenkliniek de Ronde Venen. Ik vind het medische aspect erg leuk aan dit beroep en leer elke dag weer iets nieuws. Ik vind het mooi dat ik iets kan bijdragen aan het dierenwelzijn van dieren in de praktijk en buiten de praktijk. Ik ben echt een duizendpoot en geniet van de afwisseling en uitdaging die dit werk biedt.

Wendy

Het werk als paraveterinair doe ik al vele jaren met passie en plezier. Ik ben in 2001 bij deze praktijk begonnen, maar na 15 jaar ben ik toch gaan werken in een praktijk wat dichter bij mijn huis in Alphen aan den Rijn. Daar woon ik met mijn dochter, hond Yuna (een kruising van meerdere rassen) en mijn ragdoll Beer. Na 7 jaar weg te zijn geweest, kreeg ik de mogelijkheid om hier weer terug te keren en deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, omdat ik het stiekem altijd wel een beetje heb gemist. Hoewel ik echt alle dieren erg leuk vind, is mijn grootste passie toch wel kattengedrag. Ik vind het superleuk om in de spreekkamer mee te helpen en advies te geven achter de balie.

Nadine

Na in 2022 stage bij dierenkliniek De Ronde Venen te hebben gelopen, ben ik blijven plakken in dit hechte team. Door de veelzijdigheid van het werken in de kliniek blijft het werk boeiend en is geen dag hetzelfde. Ik heb een liefde voor reptielen en katten. Thuis in Vinkeveen heb ik dan ook zeven katten. Jullie kunnen mij vooral op vrijdagavond en in de vakanties tegen komen.