Het Team

Niet alleen de praktijk is up-to-date, ons team is dat ook. Alle dierenartsen en paraveterinairen hebben de beste opleidingen gevolgd. Via cursussen en webinars blijven we op de hoogte van de laatste inzichten. Met veel liefde zetten we die kennis in om uw huisdier te helpen. Wie zijn wij?

De Dierenartsen

Irit Hillel

“Bij ons thuis in Tel Aviv was het al een beestenbende. We hadden een hond, straatkatten, duiven, kuikens en zelfs landschildpadden. Na een studie biologie in de Verenigde Staten kwam ik naar Nederland om diergeneeskunde te studeren. In 1992 richtte ik deze kliniek op, en ik specialiseerde mij in kattengeneeskunde. Ik houd van de diversiteit in mijn werk. Eigenlijk ben je huisarts, chirurg, dermatoloog, oncoloog, tandarts en anesthesioloog in één. Maar het allerleukst vind ik het intensieve contact met de dieren en hun baasjes.”

Frederique Schulte Fischedick

“Voor mij is het pas écht gezellig thuiskomen als je bij binnenkomst uitgebreid wordt begroet door je huisdier. Dieren zijn niet weg te denken uit mijn leven. Diergeneeskunde was voor mij dus een volstrekt logische studiekeuze. In 2016 studeerde ik af als gezelschapsdierenarts, en kort daarna kwam ik bij het team van Dierenkliniek De Ronde Venen. Chirurgie en tandheelkunde bij honden en katten hebben mijn speciale interesse.” 

Paraveterinairen

Andrea Blom

 “Door mijn liefde voor dieren kwam ik bij de opleiding tot paraveterinair terecht. In 2010 haalde ik mijn diploma, waarna ik eerst ervaring opdeed bij twee andere klinieken. In 2018 kwam ik het hechte team van De Ronde Venen versterken. Het gedrag van katten heeft mijn bijzondere interesse. In Amsterdam woon ik samen met twee katten, een hond en een cavia.” 

Daphne Vos

“Het werk in de dierenkliniek is behoorlijk veelzijdig en dat maakt het boeiend voor mij. Samen met Lisa werk ik aan een optimale verzorging van knaagdieren en konijnen. Daarnaast zorg ik er achter de schermen voor dat alles ook administratief op orde is. Met drie Siamezen en twee cavia’s is het ook bij mij thuis een gezellige beestenbende.” 

Lisa Fransen

“Het ene moment help ik cliënten bij de balie, het andere moment sta ik in de operatiekamer. Die veelzijdigheid is me op het lijf geschreven. Ook bied ik graag ondersteuning op de achtergrond. Konijnen en andere knaagdieren hebben mijn speciale aandacht. Ik trim ook konijnen aan huis en sta open voor al uw vragen over vacht, verzorging en spelen.” 

Maak een afspraak

Wij werken alleen op afspraak. U kunt ons telefonisch, online of per mail bereiken.   

Contact

(0297) 241146

info@dierenkliniekdrv.nl

Openingstijden

}

Maandag:     09.00 – 19.30

Dinsdag:       09.00 – 19.30

Woensdag:   09.00 – 18.00  

Donderdag:  09.00 – 19.30

Vrijdag:          09.00 – 19.30

Zaterdag:      gesloten 

Zondag:        gesloten

Afwijkende openingstijden rond de feestdagen. Check hiervoor facebook of de nieuwsletter